Αγαπητοί μας επισκέπτες,
Σας καλωσορίζω στο νησί μας την Κεφαλονια, στο ξενοδοχείο Lara Και σας εύχομαι μία καλή και αλησμόνητη διαμονή.

Θα ήθελα να ενημερώσω εσάς που έχετε τιμήσει με την παρουσία σας το ξενοδοχείο Lara στο παρελθόν , αλλά και εσάς που μας κάνετε την τιμή για πρώτη φορά, πως το ξενοδοχείο από εφέτος τελεί υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και διεύθυνση.

Νέα όμως είναι και η αντίληψη και φιλοσοφία μας περί φιλοξενίας, εξυπηρέτησης, παροχών, προϊόντων αναμενόμενων και μη, κάτι που οι παλαιότεροι επισκέπτες μας θα διαπιστώσετε με ενθουσιασμό ενώ μαζί με τους νέους, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε «σαν το σπίτι σας» και φυσικά ακόμη καλύτερα.

Βεβαίως όλα αυτά έχουν επιτευχθεί στο μέτρο του εφικτού, διότι καθώς κατανοείτε, παρ’ όλο του ότι έχουμε την μεγαλύτερη και την καλύτερη των διαθέσεων, ο χρόνος που είχαμε για να υλοποιήσουμε όλα τα πλάνα που επιθυμούμε και έχουμε σχεδιάσει, ήταν ελάχιστος.

Από το επόμενο έτος, το 2020, θα έχουμε πολλά νέα, που από τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία, να μοιραστούμε μαζί σας.

Μέχρι τότε, απολαύστε τις φετινές διακοπές σας και εγώ προσωπικά αλλά κι όλοι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου Lara, υποσχόμεθα να συμβάλλουμε τα μέγιστα σε αυτό .

Με σεβασμό,
Βενετία Παρίση
Ιδιοκτήτρια & CEO

Ξενοδοχείο Lara

front

Το ξενοδοχείο Lara βρίσκετε στο γραφικό χωριό «Λουρδάτα», χτισμένο σε ένα καταπράσινο λόφο απο όπου ατενίζει την θάλασσα και την μαγευτική παραλία του Λούρδα. Μπορεί να αποτελέσει την βάση σας για εξορμήσεις στις κοντινές περιοχές και σίγουρα είναι ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραση, χαλάρωση, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας μακριά απο το στρές και την ένταση της μεγαλούπολης.

Το ξενοδοχείο άρχισε να χτίζεται τον Ιούλιο του 1988 και λειτούργησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1990. Το 2000 ανακαινίστηκε και εγκαταστάθηκε κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια καθώς και υπαίθρια πισίνα. Έχει κτισθεί σε παραδοσιακό στυλ και λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση.

Στο ισόγειο υπάρχουν 6 δίκλινα, η κουζίνα και οι διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η reception με δύο καθιστικά αίθουσες με τηλεόραση για δορυφορικά προγράμματα και μία για τα ελληνικά. Βρίσκεται ακόμα ένα μπαρ, η αίθουσα πρωινού και εστιατορίου και στο βάθος 10 δωμάτια. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται 16 δωμάτια και ένα studio και στη σοφίτα 6 δίχωρα δωμάτια με μία μικρή κουζίνα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με φροντίδα για τον επισκέπτη μας και να του δείξουμε τι εστί ελληνική φιλοξενία.

Οι εγκαταστάσεις μας και η προσοχή που δίνουμε και στην παραμικρή λεπτομέρεια δημιουργούν το ζεστό, φιλόξενο και χαλαρωτικό περιβάλλον που χρειάζεστε για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Προσφορά Έκπτωση 10%  για κρατήσεις έως την 1η Μαίου  

Want to stay informed? Follow us.

Lara Hotel

Lourdata, Kefalonia 28083, Greece Τel: (+30) 26710 31 157 During winter you can contact us on this number: (+30) 210 80 63 743 Fax: (+30) 26710 31 156 Email: info@larahotelkefalonia.info