Παρουσίαση

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

39

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Το ξενοδοχείο Lara βρίσκετε στο γραφικό χωριό “Λουρδάτα”, χτισμένο σε ένα καταπράσινο λόφο απο όπου ατενίζει την θάλασσα και την μαγευτική παραλία του Λούρδα. Μπορεί να αποτελέσει την βάση σας για εξορμήσεις στις κοντινές περιοχές και σίγουρα είναι ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραση, χαλάρωση, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας μακριά απο το στρές και την ένταση της μεγαλούπολης.

Το ξενοδοχείο άρχισε να χτίζεται τον Ιούλιο του 1988 και λειτούργησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 1990. Το 2000 ανακαινίστηκε και εγκαταστάθηκε κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια καθώς και υπαίθρια πισίνα. Έχει κτισθεί σε παραδοσιακό στυλ και λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση.

Στο ισόγειο υπάρχουν 6 δίκλινα, η κουζίνα και οι διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η reception με δύο καθιστικά αίθουσες με τηλεόραση για δορυφορικά προγράμματα και μία για τα ελληνικά. Βρίσκεται ακόμα ένα μπαρ, η αίθουσα πρωινού και εστιατορίου και στο βάθος 10 δωμάτια. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται 16 δωμάτια και ένα studio και στη σοφίτα 6 δίχωρα δωμάτια με μία μικρή κουζίνα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με φροντίδα για τον επισκέπτη μας και να του δείξουμε τι εστί ελληνική φιλοξενία.

Οι εγκαταστάσεις μας και η προσοχή που δίνουμε και στην παραμικρή λεπτομέρεια δημιουργούν το ζεστό, φιλόξενο και χαλαρωτικό περιβάλλον που χρειάζεστε για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Προσφορά
Έκπτωση 10%  για κρατήσεις έως την 1η Μαίου

 


  Find us in Google Maps